Ota yhteyttä: info@crossfitpieksamaki.fi

Aloittaminen

Toiminta alkaa OnRamp-, Lite– tai Foundations -alkeiskursseille, joka vaaditaan lokakuussa alkaville CrossFit ryhmäliikuntatunneille. Tunnit kantavat nimeä ”WOD” eli Work Out of the Day. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, taito-/voimaosuudesta sekä tunnin lopussa tehtävästä sykettä kohottavasta WOD -osiosta. Tunneilla mm. juostaan, soudetaan käytetään oman kehonpainoa, kahvakuulia ja lisäpainoja.

CrossFit OnRamp

Jos olet harrastanut jo vähän tai jonkin verran liikuntaa ja sinulla on hyvä peruskunto ja terveys. Sinulla voi olla jonkin verran ylipainoa. ONRAMP-peruskurssilta saat hyvän pohjan CrossFit -harjoittelun aloittamiseen ja tehoa liikuntaharrastukseesi. Kurssilla harjoitellaan oikeaoppiset tekniikat ja tutustutaan CrossFit harjoittelun filosofiaan. LITE/ONRAMP –kurssin käytyäsi voit siirtyä CrossFit Pieksämäen harjoituksiin.

CrossFit Lite

Voit olla huonokuntoinen, sinulla voi olla merkittävästi ylipainoa tai sinulla on lääkärin tai fysioterapeutin lupa / kehotus aloittaa liikuntaharrastus. Edellisestä liikuntakerrastasi voi olla aikaa jopa vuosia, mutta nivelesi ovat vielä liikuntakunnossa. LITE -kurssilla pääset helposti ja turvallisesti aloittamaan tehokkaan CrossFit -harjoittelun kuntosi kohottamiseksi ja elämäntapa muutoksen aloittamiseksi. Kurssilla harjoitellaan oikeaoppiset tekniikat ja tutustutaan CrossFit harjoittelun filosofiaan. LITE/ONRAMP –kurssin käytyäsi voit siirtyä CrossFit Pieksämäen harjoituksiin.

CrossFit Foundations

Foundations -kurssi sisältää viikonlopun mittaisen intensiivisenperuskurssin ja ensimmäisen kuukauden jäsenyyden.