Ota yhteyttä: info@crossfitpieksamaki.fi

Säännöt

CrossFit Pieksämäki säännöt

1. Valmentajan sana on laki. Kuuntele, toteuta ohjeita, seuraa ohjelmointia, ota vastaan valmennusta.

2. Jos et tiedä, kysy valmentajilta. Jätä myös valmentaminen valmentajille. Jos tunnet vastustamatonta halua jakaa tiedonjyviäsi toisille treenaajille niin suorita hyväksytysti Level 1 kurssi ja etsi CrossFit sali joka haluaa sinut palkata!

3. Kannusta, iloitse omista ja toisten onnistumisista tutustu uusiin treenaajiin. Anna myös tarvittaessa toisille heidän tarvitsemansa tila ja rauha treenata.

4. Jätä egosi Salin ulkopuolelle! Älä vertaa omia tuloksiasi liikaa toisiin vaan keskity omaan tekemiseesi – siinä riittää huolehdittavaa aivan tarpeeksi. Jokainen treenaa tasollaan. Pyri tekemään asiat päivä päivältä paremmin.

5. Kerro mahdollisista vammoistasi, niin henkisistä kuin fyysisistä, valmentajille. Näin voimme varmistaa harjoittelun turvallisuuden ja vältymme turhilta loukkaantumisilta.

6. Siivoa jälkesi. Pyyhi myös mankat pois lattialta sekä levy- ja leuanvetotangoista, siivousvälineet löytyvät salilta. Laita käyttämäsi tavarat paikoilleen. Jos et tiedä, missä jonkin esineen paikka on, valmentajat ohjeistavat kysyttäessä mielellään.

7. Vanhemmat, pidämme lapsistanne, mutta pidäthän huolen etteivät lapset Salilla ollessaan häiritse aikuisten harjoittelua, eivätkä loukkaa itseään. Lastesi ollessa mukanasi sinä vastaat lapsistasi ja heidän jättämistä jäljistä. ”Koppi” on sopiva paikka säilyttää lapset treenin ajan.

8. Saavu ajoissa salille. Jos WOD alkaa esim. 17.30 se tarkoittaa että salilla ollaan treenivalmiudessa siihen aikaan. Jos myöhästyt, sakkona 10 burpeeta/ myöhästytty minuutti.

9. Tyhjää levytankoa tai levytankoa, jossa on vain 5kg levyt päissä ei koskaan pudoteta maahan. Sama koskee kahvakuulia. Poikkeuksena tilanne, jossa tangon pudottamalla estät omat loukkaantumisesi

10. Pidä paita päälläsi harjoitustiloissa. Jos riisut paidan, sinun pitää riisua myös housutkin.

11. Tunneille ilmoittaudutaan WodConnectissa. Tunneille voi tulla myös ilmoittautumatta, mutta jos tunti on täynnä (16 paikaa) niin tunnille mahtuvat vain ilmoittautuneet. Aamun ensimmäiselle (6.30) tunnille pitää ilmoittautua edellisenä iltana puoleen yöhön mennessä, jos ketään ei ole ilmoittautunut, Sali aukeaa vasta 7.30.

12. Jos haluat muuttaa jäsenyysen laskutusväliäsi esim 3kk -> 1kk, haluat jäädä tauolle, haluat maksaa jäsenyytesi esim. liikuntaseteleillä tms. laita sähköpostia osoitteeseen laskutus@laatuliikunta.fi kuukauden 28. päivä mennessä. Kun lasku on jo lähtenyt asiakkaalle, laskun muokkaaminen maksaa myös meille. Eli jos laskuja muokataan kun lasku on lähtenyt, perimme 10€ käsittelymaksun.